17 Şubat 2013 Pazar

Tefal Shop'larda Aşk Başkadır!

9 şubat-17 şubat 2013 tarihleri arasında Tefal Shop'lara giderek en sevdiğin, senin olmasını istediğin ürünle birlikte bir fotoğrafını çek ve #tefal shop etiketi ile instagram hesabında paylaş.Bu kampanyaya katılan kişiler arasından her 50. kişiden biri ol ve fotoğrafını çektiğin ürünün sahibi ol.
Detaylar için; https://www.facebook.com/TefalShop/app_203351739677351

2 yorum:

  1. Merhabalar;

    Size bir kaç sorum olacak. Ben yakında evlenmeyi düşünüyorum. Ve herşeyin mükemmel olmasını istiyorum. Küçük ev aletleri için bir çok markayı dolaştım. Bunların içinde Tefal, Beko, Arçelik, Siemens, Vestel, Bosch gibi markalar bulunuyor. Ama hala kararsızım.

    Size göre en kaliteli marka ( küçük ev aletlerinde ) hangisi?

    Cevabınızı merakla bekliyorum.
    Teşekkürler / İyi Çalışmalar

    YanıtlaSil
  2. merhaba.Bu soruyu sadece kendi kullandığım küçük ev aletlerine göre cevaplamam gerekirse ben Tefal'den çok memnunum.Genel olarak da hiçbir sorun yaşamadım.Eğer olası küçük problemler söz konusu olursa da servis olanağı çok iyi.Hani biraz pahalı olsun ama bir kere olsun tam olsun derseniz bence benim fikrime göre Tefal.Hele tefal "actifry" olmmazsa olmazım.Bu arada mutlluklar diliyorum.Uzun bir ömür sağlıkla birbirinizi sevmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil