11 Mayıs 2013 Cumartesi

AXE, seni uzaya gönderiyor!


      Sanırım, bunun üzerine söylenecek çok da fazla söz, yapılacak bir iş yok. Evet, yanlıış duymadınız; AXE sizi uzaya gönderiyor. Uzaya seyahatinin yapılacağı tarihe kadar yani 30 Haziran 2015'e kadar çekilişe katılımlar gerçekleştirilebilecek.
    
      Çekilişe  katılmak için yapman gereken 3 aşama sırasıyla; videonu hazırla, ilk 3'e gir ve jürinin karşısına çık. Hepsi bu kadar işte.. Bol şans. Uzayda görüşmek üzere.

     Ayrıntılara ulaşmak için www.axeetkisi.com/axeapollo/ sayfasını inceleyebilirsiniz.

10 Mayıs 2013 Cuma

Natura Keratin'den hediye yağmuru!


     
       31 Mayıs 2013 cuma günü Natura Keratin tarafından yapılacak olan çekilişe katılmak için Natura Keratin Facebook ve Twitter Sayfasını Beğenmek ve ardından sayfalarınızda bu kampanyayı paylaşmanız yeterli olacaktır.Bu işlemleri gerçekleştiren herkes kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.Bu kampanya ile ilgili gerekli şartları yerine getirenler https://www.facebook.com/photo.php?fbid=163904913776233 adresinde ki yorum kısmına  yorum olarak şartları yerine getirdim yazmaları gerekiyor.
     
      Natura Keratin'in gerçekleştirecek olduğu çekiliş sonucunda şanslı olan kullanıcılardan 
      3 Kişiye 120 TL Değerinde Natura Keratin Extra Deneme Seti
      20 Kişiye %20 İndirim Kuponu
      30 Kişiye %15 İndirim Kuponu
      

     Kampanyaya Katılan Herkese %10 İndirim Kuponu hediye olarak verilecektir.Güzelliğimizin en güzel göstergesi olan saçlarımızın bakım zamanı. Haydi bol şans.
  
     Ayrıntılar için https://www.facebook.com/photo.php?fbid=163904913776233 
adresini ziyaret edebilirsiniz.

9 Mayıs 2013 Perşembe

Favori'den Anneler Gününe Özel Hediyeler!



      Favori'nin Anneler Günü için özel olarak tasarlamış olduğu ve annelerimize çok yakışacak hepsi birbirinden güzel takılar arasından annelerimize en yakışacak olan takıyı seçmek oldukça zor bir iş olsa gerek bizim için.Fakat bu özel günde annelerimiz için en güzel takıyı seçtikten sonra eğer fiyatı 1000 TL ve üzeri ise Favori'den "Pırlantalı Sultanayt Kolye veya Yüzük" hediye.
    
    Eğer sizde karar vermekte zorlananlardan iseniz Favori'nin  http://www.favori.com.tr/urunler.php?grup=2&kat=149&akat=283&orderby=fiyat&orderby2=urunadi&type=ASC&   type2=ASC&x=1adresini ziyaret ederek yeni yada farklı ürün katologlarını inceleyebilirsiniz.

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Uno!dan ANNELER GÜNÜ hediye paketi kazanma şansı!

 
       UNO'dan anneler gününe özel yarışma devam ediyor!
      Dünyada ki en değerli varlıklarımız olan annelerimizle yaşadığımız o değerli anlarımızdan bir tanesini anlatıp ve bunu (sığmaz ama) bir fotoğraf karesinde http://goo.gl/W84Ld  adresine gönderdiğimizde oylamaya katılmaya hak kazanıyoruz. Hem annemizle geçirdiğimiz bu güzel anlarımızı tüm Türkiye'ye ilan etme şansı yakalayacağımız gibi hem de en çok ay almaya hak kazanan ilk 5 şanslı kişi arasına girerek, UNO Premium Lezzetler Kitabı kazanma şansına sahip oluyoruz.
     Bununla da kalmayarak ; Uno Anneler Günü'ne özel yarışmaya katılmaya katılan 5 şanslı kişiye çanta seti ve daha da bitmedi 15 şanslı kişiye de 3'lü mutfak seti hediye olarak veriliyor.
    7mayıs ve 12 mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmayla ilgili yarışma kuralları ile bilgi almak, oylamaya yada yarışmaya katılmak için önce fotoğrafınızı çekin hikayenizi yazın ve    http://goo.gl/W84Ld  adresiniz ziyaret edebilirsiniz.