29 Ocak 2013 Salı

Köpek Balıklarının Dünyasını Yeterince Tanıyor musunuz?

Sizde köpek balıkları hakkında yeterli ve doğru bilgilere sahibim diyorsanız, eğlenceli olan bu teste katılın ve Köpek Balıkları Dünyası Sergisi için 1000 biletten birini kazanma şansını sende yakala.
Katılmak için https://www.facebook.com/TrumpTowersMall/app_130623807098875 adresini ziyaret ederek, köpek balıkları hakkında ilginç sorulara cevaplar ver ve çekilişe katıl. Bol şans.

Dünyanın İyiliğine "SLOGAN" Arıyoruz!

10 yıldır , iyilikle dünyayı dolaşan Kimse Yok Mu?, slogan yarışması düzenliyor ve bu yarışmanın, iyiliğin adının artık sizin bulduğunuz slogan ismi ile anılmasını istiyor. Hem iyilik artık sizin bulduğunuz slogan ile anılacak  hem de kazanan ilk üç kişiye Aydınlı Grup'tan hediye çeki verilecektir.
Yarışmaya http://www.sloganyarismasi.com üzerinden katılabilirsiniz.Bu adresi ziyaret  edip kişisel bilgilerinizi doldurduktan sonra sadece 3 tane iyilik sloganı yazıyoruz ve çekilişe katılıyoruz. Yaptığınız her iş iyilikle sonuçlansın!

Sende imkansızı CİF'le!


Sende En İmkansız Kiri Seç? Ocağında ki kurumuş yağ mı; yoksa banyodaki sabun kalıntıları mı? Eğer sizde titiz bir ev hanımı olarak ev işleriyle ilgileniyorsanız aileniz ve çocuklarınızın sağlığı için İmkansız Kir'lerle baş etmeyi illaki biliyorsunuz.Evinizde temizlediğiniz yerlerin hiç kirlenmemesi dileğiyle.

Hemen facebook uygulamasına katıl, en imkansız kirleri Ciflediğimiz videolarda sizin de adınız yer alsın, mutlu sona katkınız olsun!
Sende tertemiz bir yuvaya sahip olan 50. kişiden biri ol sürpriz hediyeler senin olsun!
http://www.facebook.com/kadinlarneister/app_133914950104146 siteyi ziyaret edin edin ve en zor kir karşılaştırmalarından en zor olan kiri seç ve kazan.

Doğadan'la Kışa Hazır Mısın?

 Doğadan Bitki ve Meyve Çayları İle Daha İyi Bir Kışın Tadını Çıkarmak İster misin? Cevabınızı duyar gibiyim. Benim cevabım gibi sizin cevabınız da  "evet" ise hadi teste başlayalım. 
“Doğadan’la Kışa Hazır Mısın?” kampanyasına katılanlar arasında yapılacak olan çekilişle toplamda 300 adet içinde karışık Doğadan ürünleriyle birlikte Ahşap Kutu ve 1.500 adet atkı & Doğadan kupası & Doğadan ürünü seti hediye edilecektir.Bu soğuk kış gecelerinde yapılacak en güzel şeylerden biri bitki çayları. Hem siteyi ziyaret ettiğinizde birçok bilgi sahip oluyorsunuz. Sizde çaylarla ilgili bir kaç soruyu cevaplayın ve bu hediyelerden birini kazanın.

28 Ocak 2013 Pazartesi

Miles&Smiles’tan Sevgililer Günü Hediyesi!

Sevdiğinizle beraber yapacağınız güzel bir yolculuk ve sonunda baş başa geçireceğiniz güzel bir seyahata ne dersiniz?
Sevgililer Günü Hediyeniz Miles&Smiles’tan. 9-15 Şubat tarihleri arasında İstanbul çıkışlı tüm yurt dışı uçuşlarında beraberinizde getireceğiniz kişi için sadece ve sadece1 Euro ödeyin.

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/17271/milessmilestan-sevgililer-gunu-hediyesi

Madrid Derbisini, Madrid'de İzliyoruz

 Futbolu kendi atmosferinde ve canlı canlı izlemek paha biçilemez bir keyif olsa gerek!
Madrid'de Atletico Madrid - Real Madrid derbisini izleme şansını yakalamak için:

1 Aralık 2012 – 27 Şubat 2013 tarihleri arasında;
- Kampanyaya katılmak çok kolay.
-Önce Oley.com'dan Milli Piyango bileti satın alıyoruz.
- Aldığımız her çeyrek biletle tam 2 çekiliş hakkı kazanmış oluyoruz.
Her yarım biletle ise4 çekiliş hakkı kazanıyoruz.
Her tam biletle ise tam taına 8 çekiliş hakkı kazanıyoruz.
Ayrıca her çekiliş döneminde ( ayın 9 - 19 - 29'u ve Aralık ayının tamamında ) her 5. Milli Piyango biletinize 5 çekiliş hakkı daha kazanıyoruz.

Üretici Kart’ını kullan, traktör kazanma şansını yakala!

 Çiftçilere Müjde!
Eğer bir Üretici Kart'a sahipsen 15 Nisan’a kadar tek seferde yapacağın 100 TL ve katları her harcama ya da nakit çekim işlemi bir çekiliş hakkı kazan ve yapılacak çekiliş sonunda Tümosan marka 15 traktörden birine sahip olma şansın çok yüksek.Köylü milletin efendisidir ve tarım için traktör çok önemlidir.Katıl ve kazanma şansını yakala.

http://www.denizbank.com/kartlar/tarim-kartlari/kampanyalar.aspx

27 Ocak 2013 Pazar

Kendi Takını Tasarla, 100 TL KAZAN.


 Eğer el becerine güveniyorsan ve ortaya iyi şeyler çıkarıyorsan bu kampanya tam senlik.
Kendi Takını Tasarlıyorsun ve 100 TL kazanıyorsun. Fakat bunun için Tasarladığın takıları Facebook duvarında paylaşman gerekiyor ve 100 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatını hemen yakalıyorsun !
Mortaki.Com kullanıcılarına 100 TL değerinde hediye çeki veriyor.  Tasarımcılar
Tasarımlarınızdan en iyi  3'ü seçecek vetasarım sahibinede 100 TL değerinden hediye çeki veriyor.Kendine sadece güven.
 https://www.mortaki.com/kendi-takini-tasarla

26 Ocak 2013 Cumartesi

Turkcell Online İşlemler iPad Mini Kazandırıyor!

Turkcell online işlemler hayatı kolaylaştırma adına çok iyi bir seçenek.Hem işlemlerimiizi online yaparak hız kazanıp hemde ipad mini kazanmak istemez misin?
23 Ocak-21 Şubat arası Turkcell Online İşlemler kullanan 10 şanslı kullanıcıdan biri olun, iPad Mini kazanma fırsatını yakalayın!

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Turkcell-Online-islemler-ipad-Mini-Kazandiriyor.aspx

Benim Özsüt Pastam Yarışması'na başvurular başlıyor!


Özsüt'ün geleneksel hale gelen yarışmasının dördüncüsünde, büyük ödül 5000 TL!


Türkiye'nin pastada en iyilerinden olan Özsüt'ün bu sene 4. düzenlenen ve geleneksel hale gelmiş olan
"Benim Özsüt Pastam Yarışması" başvuraları 07 ocako 2013'de başlıyor ve 15 marta kadar devam ediyor. Pasta konusunda uzman olmamak şartıyla yapabileceğin en iyi pasta eğer seçilirse, büyük ödülün yani 5000 tl'nin sahibi olabilirsin. Haydi bakalım kolları sıvayalım başlayalım şu işe.

http://www.ozsut.com.tr/benimozsutpastam.php

Marmara Forum Sizi Amerika, Orlando'ya Gönderiyor!


26 Ocak - 10 Şubat 2013'de NASA: A Human Adventure Uzay Sergisi'ni gezen Marmara Forum ziyaretçileri, İstanbul Müze ve Sergi'nin düzenlediği 3 kişinin hayallerini gerçekleştiriyor ve  "Orlando ve Universal Studios" seyehati kazanma şansı veriyor.Sizde artık hayallerinizde değil gerçekten Amerika'ya gidebilirsiniz.

http://www.marmara-forum.com.tr/etkinlikler/index/1/#459 siteyi ziyaret ederek katılım koşullarına ulaşabilir  yada aklınıza gelen sorulara yanıtlar bulabilirsiniz.

fastPay’i indir, iPhone 5 kazanma şansını yakala

Kampanyaya katılımlar 11 Ocakda başlıyor ve 11 Şubat arasında geçerlidir.Katılmak çok kolay: Öncelikle uygulamayı telefonumuza indiriyoruz ve indirdikten sonra ad, soyad ve tc no girerek kayıt olduğumuzda bir çekiliş hakkı kazanıyoruz. Bundan sonra ise yapılacak tüm işlemlerde ekstra bir çekiliş hakkı daha kazanıyoruz.Fakat bir kişi 11 ocak ve 11 şubat arasında max 10 çekiliş hakkı kazanabilir.
Appstore, Google Play ve indroid uygulama marketlerindeki fastPay uygulaması ücretsizdir.

http://www.denizbank.com/kampanyalar/diger/fastPayi-indir-iPhone-5kazanma-sansini-yakala.aspx  

EN ÇEKİCİ HEDİYE

 Ankara'da Kentpark AVM. içerisinde bulunan mağazalardan 200 tl alışveriş yapan herkese Porsche Cayenne kazanma fırsatı için bir çekiliş hakkı veriliyor. Çekilişe katılabilmek için ise avm'nin danışmasına uğrayarak 200 tl'lik o gün içerisinde alışveriş faturalarını göstermek diğer işlemleri danışma görevlisi arkadaş yapacaktır.Kampanya katılım 15  ekim 2012 saat 10:00'dan 12 şubat 2013 saat 22:00 arasında gerçekleşecektir.
Şanslı bir kişi siz olabilirsiniz! Porsche Cayenne sizin olabilir.
http://www.kentpark.com.tr/Haber/Detay/32 detayları ve katılım koşullarını inceleyebilirsiniz. 

İşlemlerimi Yaptım “TIK TIK”, BMW’yi Kazandım “TIK TIK”!


TEB İnternet Şubesi’ne giren ve işlemlerini gerçekleştiren kişilere, Teknoloji Paketli BMW 316i veya 10 adet Samsung Ultrabook’tan birini kazanma şansı.  26 Kasım 2012 – 28 Şubat 2013'de internet şubesine girin, ayrıca şanslarınızı artırmak için https://www.facebook.com/teb/app_292645300854286 facebook  sayfanı beğenirseniz +3 çekiliş hakkı ve ATM2lerden +4 çekiliş hakkı ve ceptecep'ten ise +5 çekiliş hakkı daha kazanabilirsiniz.
 Hediyeler:
1 kişiye Teknoloji Paketli BMW 316i
10 Kişiye Samsung Ultrabook

http://www.teb.com.tr/bireysel/bmw-kampanyasi.aspx

CLUB TOTAL KART İLE 1 YILLIK YAKIT BEDAVA AYRICA 45.000 KİŞİYE DE BEDAVA YAKIT SÜPRİZLERİ ...


 20 Aralık 2012 ile 02 Şubat 2013 tarihleri arasında Dünya akaryakıt devi Total’in 45 gün boyunca gerçekleştireceği 45 kişiye 1 yıllık bedava yakıt kazandıran “Büyük Çekiliş Kampanyası” Club Total kart sahiplerinin yoğun ilgisinden dolayı bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor.Tek yapmanız gereken Club TOTAL kart ile yapılacak tek seferdeki her 45 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan herkese büyük çekiliş için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Ayrıca, 45.000 Club TOTAL kart sahibini 5, 10 ve 15 TL değerinde bedava yakıt sürprizleri bekliyor.Sadece club total kartı kullanmamız yeterli, ne kadar akaryakıt, o kadar kazanma şansı.
Kampanya detayı için tıklayın.                                                 

İnternet alışverişinize 25 TL hediye fırsatı!

 2013 Şubat ayının sonuna kadar Deniz Bank banka kartıyla fakat ayrı günlerde ve tek seferde olmak şartıyla yapılan her 50 TL ve üzeri internet alışverişlerinde önce 5 TL olmak üzere, toplamında tam 25 TL hediye fırsatını kaçırmayın.
Kampanyaya katılmak için telefonun mesaj kısmına FIRSAT yazın 3280’e gönderin.

http://www.denizbank.com/kampanyalar/kredi-karti/e-ticaret-alisverisinize-25TL-hediye.aspx

Bolero, mambo, rumba! Biz geldik Küba!

http://www.akbank.com/kuba-kampanyasi.aspx

Küba’da hayal ettiğiniz gibi bir tatil fırsatına kim hayır diyebilir?

3 Mart 2013 tarihine kadar Akbank Direkt İnternet veya Akbank Direkt Mobil’e “Müşteri Numaranız” ya da “Kredi Kartı Numaranız”la giriş yapıyoruz ve dansın varoluşunda bedenimizi tekrar buluşturuyoruz.
HER HAFTA giriş yapın şansını kalayın ve Küba’ya giden tam 5 şanslı çiftten biri olma şansınızı arttırın!

İŞ'TE ÜNİVERSİTELİ


En sevdiğin bir arkadaşınla  birlikte 4 günlük mükemmel bir Uludağ tatili ister misiniz?Eğer cevabınız evet ise hemen yarışmamıza katıl, 27 Şubat – 3 Mart 2013 tarihlerinde üniversitelilerin buluştuğu Snowist'te sen de eğlencenin hazzını  yaşa! Sadece işte üniversiteli kredi kartının olması yeterli. http://bit.ly/IsteUniversiteli

24 Ocak 2013 Perşembe

Gül, orkide ve lilyum'dan oluşan Duru Perfume duş jelinin mis kokulu çiçekleri Facebook'da

Duşun en zevkli hali Duru ve çeşitleri diyorsanız facebook sayfasında ki oyunu oynayarak her gün oynayanlar arsından en yüksek puanları alan yarışmacılar is kokulu duj jellerinden kazanııyor. Her gün oyna en yüksek puanı çiçek eşleştirmelerinden yap ve kazan.
https://www.facebook.com/DuruBanyoKeyfi/app_121065264723077

Arkadaşlarını Turkcell kalitesi ile tanıştır, Hediyeler kazan, kazandır!

Arkadaşlarını, tanıdıklarını Turkcell'i yaparsan eğer; bu hediyelerden kazanabilirsin.1 haziran 2013'e kadaar devam edevek olan bu kampanyada diğer gsm operatörlerinde olan arkadaşlarına turkcell'e geçmak için davet et ve onlar ise senin davetini kabul ettiğinde sen hediyelerden kazan.Kmpanyaya kattılmak zaten ücretsiz. http://trcll.im/ArkadasiniGetir

Vodafone Kırmızı Avantaj ile alışverişlerinizi tüm yıl boyunca 81 ilimizde indirimli yapın.

 Vodafone Kırmızı avantaj ile Türkiye'de ki bütün illlerde yaptığınız online yada direkt alışverişlerde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Kampanyaya katılmak için ise linkte bulunan kampanyaya dahil olan markalardan istediğini seçmek ve kodunu telefonunuzdan 6666'ya göndermek. Keyifli alışverişler.
http://www.kirmiziavantaj.com

Avea Her Yerde Kazandırır

 Avea hat sahibi olan telefonundan MARKA yazıp 5060'a sms göndererek bu kampanyaya katılabilir.Telefonunuza gelen şifreyi alışveriş yaparken kullanıyoruz ve indirimlerden yararlanıyoruz.Kıyafetten, pasta ve tatlılara; pırlantalardan saat yada koltuk takımlarına kadar herşeyde indirim var sadece markanın kodunnu al ve gönder.
http://www.aveaheryerdekazandirir.com

Şahin al, Turkcell'den 60 dk. konuşma kazan!

Şahin Sucuklarından alıp harika bir pazar kahvaltısını sevdiklerimizle güzel ve lezzetli dakikalar geçirirken, yanımızda olmayanlarıda sucuk paketlerinden  çıkan şifreyi Turkcell hattımızdan 4511'e göndererek hattımıza yüklenen 60 dakikalık konuşma süresi ile yanımızda olamayanlar konuşuyoruz. Haydi hep beraber keyifli sofralarda!
http://www.sahinsucuklari.com.tr

Çekilişe katıl bi' kahve'ye BMW kazan!

Her muhabbetin vazgeçilmezi, sabahları uyanmanın  olmazsa olmazı Nescafe'mizi yudumlarken poşetin içerisinden çıkan şifre ile çekilişe katılıyoruz ve hayal ettiğmiz BMW'yi rüyalarıızda değil, garajımızda görüyoruz. Bol şans.
http://www.nescafe.com.tr/kampanya/

23 Ocak 2013 Çarşamba

Pepsi şifresini www.yemekdemek.com'a giren herkese 5 TL'lik yemek alışverişi hediye!

 Pepsinizden çıkan şifreyi online yemek alışverişlerinde kullananlar 5 TL'lik hediye kazanıyor. Öncelikle pepsi içiyoruz ve yemeğimizi afiyetle yiyoruz. Afiyet olsun.
http://www.yemekdemek.com

http://www.pepsi.com.tr

Güzelliğin şifresi Pepsi'de indirimi Trendyol'da

Güzellik deyince önce bir durup düşünmek lazım. Pepsi kapaklarından çıkan şifreleri en az 50 TL'nin üzerinde olan alışverişlerde 10 TL indirim kazandırıyor. Fondötene ruj hediye gibi. Mükemmel!
http://www.trendyol.com

http://www.pepsi.com.tr

Bu hafta sonu partin Pepsi'den!

Eğer parti yapacaksan ve tek eksik parti alışverişi ise tam gaz yola devam. Pepsi kapaklarından çıkan o güzel şifreyi  http://www.partipaketi.com daki alışverişinde kullan ve 10 TL hediye kazan. Haydi durma eğlenmeye, eğlenceye devam.
http://www.pepsi.com.tr

Oynayacaksan sıra dışı oyna! Pepsi şifreni gir, 100 adet XBOX 360'dan birini kazanma şansı yakala!


Sende Xbox 360 sahibi olmak istemezsin. Ne kadar Pepsi kapağındaki şifrelerin fazla olursa o kadar kazanma şansın artar. Kapaklardan çıkan şifreyi formda verilen kişisel bilgilerle beraber dolldur ve çekilişe katıl ve sende kazan.
https://www.facebook.com/pepsiturkiye/app_388353677913467